Νέες πτήσεις της Ryanair στην Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέα απο επιχειρήσεις
Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2010 18:30

ryanairΣτο αεροδρόμιο Galileo Galilei της Πίζα στην Ιταλία αναγγέλθηκε η έναρξη πτήσεων στην Ελλάδα από χώρες της Ευρώπης και ειδικότερα σε Ρόδο, Κω και Βόλο, της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Ryanair.

Οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν από 10 Μαϊου. Αναλυτικά οι νέες πτήσεις της Ryanair:

 

 

2010-02-26_122147

Ο Stephen McNamara της Ryanair δήλωσε τα εξής:

"Η Ryanair με ευχαρίστηση προωθεί τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία με την εισαγωγή έξι νέων δρομολογίων από τη Κω, τη Ρόδο και το Βόλο προς το Μιλάνο (Bergamo), τη Φρανκφούρτη (Huhn) και τη Pisa, κίνηση η οποία θα προσφέρει στους επιβάτες φτηνά εισιτήρια για τους προορισμούς αυτούς. Οι νέες πτήσεις υπολογίζεται ότι θα μεταφέρουν 200.000 νέους επιβάτες το χρόνο και θα δημιουργηθούν 200 νέες θέσεις εργασίας.

Για να γιορτάσει τις αυτές τις νέες πτήσεις, η Ryanair θα προωθήσει ένα πρόγραμμα 1 εκατομμυρίου θέσεων κόστους 5 ευρώ για ταξίδια ανά την Ευρώπη στα τέλη Μάρτη και Απριλίου, για πελάτες που θα κάνουν κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου."

Πλέον η Ryanair και η Easyjet θα μεταφέρουν τον ανταγωνισμό τους και στους ελληνικούς αιθέρες, αφού και οι δύο εταιρίες θα ξεκινήσουν νέες πτήσεις προς νέους ελληνικούς προορισμούς, γεγονός που αποτελεί θετική εξέλιξη για τον τουρισμό στη χώρα μας.

easyjet_lies

 

Εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει μια νέα κόντρα μεταξύ των δύο μεγαλύτερων low cost carriers της Ευρώπης, της Easyjet και της Ryanair. Η Ryanair κατηγορεί την Easyjet λέγοντας ότι δεν είναι μια low cost εταιρία και επιπλέον έχει αρκετές καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της και γι'αυτό το λόγο δεν έχει δημοσιεύσει τα στατιστικά της στοιχεία εδώ και μήνες. Η Ryanair προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία όπου απεικονίζει τον κο Στέλιο Χατζηϊωάννου (γνωστό στους περισσότερους σαν Stelios) με μύτη του Πινόκιο!Από τη πλευρά της η Easyjet έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον της Ryanair, απαιτώντας την απόσυρση αυτής της εκστρατείας και το λανσάρισμα μια νέας απολογητικής προς την Easyjet διαφημιστικής εκστρατείας. Η συνέχεια θα δωθεί στα δικαστήρια ή (όπως ο Michael O'Leary της Ryanair  χιουμοριστικά δήλωσε) στην Trafalgar Square σε μια κούρσα "Chariots of Fire" μεταξύ των δύο επικεφαλής.

 

 

addon

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση