Νέες Τεχνολογίες
Το e-tourism ανοίγει δρόμους στον ελληνικό τουρισμό PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 10:18
ifitt_greece
Η τεχνολογία είναι η μοναδική ευκαιρία για να αναπτυχθεί τουριστικά η Ελλάδα και να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα της 1ης ημερίδας του ελληνικού παραρτήματος του IFITT (International Federation of IT and Travel and Tourism) που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με αφορμή τα εγκαίνια του IFITT Greece.
 
Εκδήλωση για την ίδρυση του ελληνικού παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού e-Tourism, IFITT PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2011 13:00
ifitt_greeceΤην Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση εγκαινίων του IFITT Greece, που ιδρύθηκε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2011 και αποτελεί το ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού ΙFITT (International Federation for IT in Travel and Tourism). Η εκδήλωση έχει τίτλο «Information Technology & Tourism Competitiveness» του παραρτήματος του IFITT Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton Athens και πρόκειται για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του οργανισμού, του σκοπού και των δραστηριοτήτων του.
 
Το κόστος για τους OTAs PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Σάββατο, 09 Οκτώβριος 2010 11:01
Τα online ταξιδιωτικά πρακτορεία (OTAs) έχουν γίνει πλέον ένα απαραίτητο κανάλι διανομής των δωματίων των ξενοδοχείων και συνάμα ένα κόστος marketing. Αυτό το κόστος θα προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε για να δούμε τελικά αν είναι συμφέρον ή όχι για το ξενοδοχείο.
Το 2009 ήταν η χρονιά των OTAs, αφού σε πολλές περιπτώσεις κράτησαν τα ξενοδοχεία γεμάτα και βιώσιμα. Αλλά, το 2010 τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν και το 2011 θα είναι ακόμα πιο διαφορετικά.
 
Απαντήστε στα σχόλια PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Πέμπτη, 19 Αύγουστος 2010 14:22

epublicitymonitoringΚαθώς όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες αναζητούν online κάποια σχόλια πριν να επιλέξουν που θα πάνε διακοπές, είναι επιτακτική, πλέον, η ανάγκη για τους ξενοδόχους να γνωρίζουν ακριβώς τι συζητιέται online για τα ξενοδοχεία τους. Η ουσία είναι ότι τα online σχόλια είναι δημοφιλή και οι άνθρωποι αναζητούν απόψεις και εμπειρίες άλλων πριν να πάρουν μια απόφαση.

 

 
Δικτύωση με τους εργαζόμενους PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Τρίτη, 10 Αύγουστος 2010 09:50
social_media_2Οι περισσότεροι από εμάς ασχολούνται με τα Social Media με κάποιο τρόπο, προσπαθώντας να μεταδώσουμε το μήνυμα μας προς τα έξω. Χρησιμοποιούμε το Facebook, το YouTube, το Twitter και άλλα παρόμοια social media για να κάνουμε γνωστό το brand της επιχείρησής μας.
 
Το email marketing παραμένει σημαντικό για τα ξενοδοχεία PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Τρίτη, 13 Απρίλιος 2010 20:15

emailmarketingΈνα από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων είναι η αύξηση στην αξιοπιστία του marketing. Δεν μπορούμε πλέον να ξοδεύουμε χρήματα χωρίς να δείχνουμε τα αποτελέσματα! Όλα πρέπει να έχουν ένα σκοπό. Εν κατακλείδι, ο σκοπός του marketing είναι να αυξάνει τις πωλήσεις και τη κερδοφορία.

 
Τοποθεσίες στο Facebook PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Νέες Τεχνολογίες
Τρίτη, 06 Απρίλιος 2010 10:36

facebook-iconΗ πασίγνωστη πλέον ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, έμμεσα ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ένα νέο εργαλείο που θα λειτουργεί με βάση τον τόπο διαμονής του εκάστοτε χρήστη. Το εργαλείο αυτό θα παρουσιάζει τις διαθέσιμες επιλογές διασκέδασης γύρω απο τον τόπο διαμονής των χρηστών, δίνοντας του την δυνατότητα να πραγματοποιήσει “κράτηση” σε εστιατόρια, μπαρ, και διάφορες επιχειρήσεις, σε events και συγκεντρώσεις, σε διάφορα σημεία της περιοχής.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο1234ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 4